Over ons

Onze missie is om producten te voorzien van een prachtig nieuw jasje, waardoor u een perfecte uitstraling creëert. Door watertransfer printing ondergaat elk product een complete metamorfose. Alles geheel naar uw wens en inzicht.

Hoe?
De speciale film “drijft” op water (in een bassin) en de overdracht van het patroon op deze film wordt gedaan door middel van de druk van het water. Met deze techniek is het zelfs mogelijk om op zeer complexe 3D producten een mooie en strakke print te krijgen. Meer dan ooit, opent water transfer printing een breder assortiment van vormen, prints en materialen om alles wat u bedenkt mooier te maken.

foto1 over onsWater transfer printing (Cubic-printing, Dipping, Dompelen) maakt het mogelijk om elk idee tot leven te brengen met onbeperkte texturen op de oppervlakte van het object. Met de combinatie van multi-kleuren patronen, basis lagen en top lagen is watertransfer printing wereldwijd ontdekt voor diverse toepassingen en werkgebieden.

Door jarenlang onderzoek en techniek verbetering, hoeft u deze techniek niet meer alleen van uw vrienden, kennissen of familie in Amerika en Duitsland te horen of te zien. Ook in Nederland is Water transfer printing de manier om werkelijk al uw versleten goederen of producten van een nieuw jasje te voorzien.

 

 

Comments are closed