Offerte en prijzen

Beperkte oplages (vanaf 1 st.) mogelijk
Prachtig alternatief voor fineren !
Vrijwel onbeperkte grafische mogelijkheden.

LET OP! Wanneer het te printen object een ronde vorm heeft kan het zijn dat de print een vervorming krijgt, hier dient rekening mee gehouden te worden.

Vormen van te bedrukken oppervlak mogen grillig zijn echter wel zo vloeiend mogelijk, echt scherpe randen kunnen (hoeft niet altijd) problemen opleveren. Om zeker te zijn dat dit goed gaat zien wij graag eerst een foto van of het product zelf alvorens wij gaan dompelen.

Dompelbereik

Diepte van uitsparingen (gaten) max. 1,5- 2 cm.

Uitgebreide collectie aan standaard dessins en diverse mogelijkheden doormiddel van digitale druk om ook uw eigen motief, design of foto op uw producten te printen doormiddel van watertransfer-printing.

Aangezien het van een aantal factoren afhankelijk is, maken wij altijd eerst een offerte. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Wij begrijpen dat u wel een richtprijs wilt weten zodat u kunt inschatten waar u ongeveer rekening mee moet houden, daarom vindt u hieronder een aantal prijzen van producten die bij ons veel voorgekomen zijn. Let wel, dit zijn ook richtprijzen, elke folie, vorm en maat wordt apart berekend. Wilt u exact weten hoeveel het u gaat kosten, vraagt u dan hier een offerte aan.

Prijzen op basis van schoon en direct dompelbare aangeleverde materialen. (ontvet, geschuurd en gegrond.)

Eventueel meerwerk (reparaties, restauraties, extra laklagen etc.) in overleg mogelijk.

Comments are closed